ОБСЄ констатує збільшення порушень «режиму тиші» на Донбасі

ОБСЄ констатує збільшення порушень «режиму тиші» на Донбасі

На підконтрольній «ДНР» території поблизу Ясенуватого члени патруля ОБСЄ чули 22 вибухи невизначеного походження

Спостерігачі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували збільшення кількості порушень режиму тиші на території Луганської та Донецької областях. Про це СММ ОБСЄ повідомила у своєму звіті станом на 10 листопада.

«У Луганській області місія констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, водночас зафіксувавши менше вибухів, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (16 супроти приблизно 60 вибухів)», - повідомили у звіті.

У Донецькій області спостерігачі також зафіксували збільшення кількості порушень «режиму тиші». У порівнянні з попереднім звітом, на території Донецької області місія зафіксувала приблизно 340 вибухів супроти близько 100 відповідно.

«9 листопада у підконтрольному урядові Світлодарську, на схід від Донецька, спостерігачі чули 40 вибухів невизначеного походження і майже 300 пострілів і черг зі стрілецької зброї і великокаліберного кулемету», - зазначили у звіті.

Крім того, на підконтрольній «ДНР» території поблизу Ясенуватого члени патруля ОБСЄ чули 22 вибухи невизначеного походження і вогонь зі стрілецької зброї. А також, здійснюючи спостереження на донецькому напрямку місія зафіксувала 35 вибухів невизначеного походження і численні перехресні черги з великокаліберних кулеметів на західно-південний захід.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: