Oдному з учасників «справи Онищенка» суд призначив заставу у п'ять мільйонів гривень

Oдному з учасників «справи Онищенка» суд призначив заставу у п'ять мільйонів гривень
112.ua

Свіченку одягнули браслет і зобов'язали навідуватись до слідчого

Солом’янський районний суд Києва обрав запобіжний захід – заставу в сумі  п'ять мільйонів гривень – для керівника компанії «Надра Геоцентр» Сергія Свіченка, який фігурує в справі про розкрадання газу «Укргазвидобування». Про це повідомляє прес-служба Національного антикорупційного бюро України.

«Відповідно до ухвали суду на дану особу покладено ряд обов’язків: він має носити електронний засіб контролю, з’являтися до детективів НАБУ за викликом, не покидати місце свого проживання тощо. Також керівник ТОВ «Надра Геоцентр» має протягом п’яти днів внести заставу», – йдеться в повідомленні.

«У випадку, якщо визначену судом суму коштів не буде внесено у зазначений строк, детективи Бюро звертатимуться з клопотанням про обрання для керівника ТОВ «Надра Геоцентр» запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – додали в НАБУ.

Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні триває.

Як відомо, 28 червня детективи Національного антикорупційного бюро України затримали Сергія Свіченка на території Сумської області при спробі перетину кордону України з Російською Федерацією. Йому було повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 255, ч. 4 ст. 28, ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 205 Кримінального кодексу України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: