Оголошено переможця конкурсу на посаду держсекретаря Мінфіну

Оголошено переможця конкурсу на посаду держсекретаря Мінфіну
Євген Капінус

Заступник міністра фінансів Євген Капінус набрав 14 балів за результатами конкурсу

Комісія з питань вищого корпусу державної служби рекомендує Кабінету міністрів призначити державним секретарем Міністерства фінансів України дійсного заступника міністра – керівника апарату Євгена Капінуса.

«Ми маємо переможця конкурсу – ним виявився Капінус», - сказав член комісії, голова Національного агентства з питань державної служби Костянтин Ващенко в четвер, оголошуючи результати конкурсу.

Капінус набрав 14 балів за результатами конкурсу, інший кандидат, який пройшов у фінал конкурсу керівник патронатної служби Мінфіну Денис Улютін з однієї з компетенцій набрав менше мінімально необхідних 0,5 бала і не може бути рекомендований комісією як резервний кандидат.

Капінус обіймає посаду заступника міністра з 29 квітня 2016 року, а раніше керував Головною службою соціально-економічного розвитку секретаріату президента України.

Раніше «Главком» вже повідомляв про те, що міністр енергетики Ігор Насалик, міністр охорони здоров'я Уляна Супрун і міністр інфраструктури Володимир Омелян відмовляються працювати з держсекретарями і вимагають удосконалення конкурсу на цю посаду.

На наступному засіданні Кабінету міністрів України прем'єр Володимир Гройсман планує призначити на посади всіх одіозних держсекретарів, які виграли кадрові конкурси. 

Читайте також інтерв’ю Володимира Омеляна «Главкому»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: