«Вогневий кулак». Генштаб розкрив тактику ЗСУ, завдяки якій знищують 80% ворожих сил

«Вогневий кулак». Генштаб розкрив тактику ЗСУ, завдяки якій знищують 80% ворожих сил
фото: defense express

ЗСУ застосовують «сітку смерті» з усіх засобів ракетно-артилерійського ураження, результатом чого є знищення ворожих сил на 80%

Збройні сили України навчилися комплексним вогнем ракет та артилерії забезпечувати успішний наступ піхоти. ЗСУ застосовують «сітку смерті» з усіх засобів ракетно-артилерійського ураження, результатом чого є знищення ворожих сил на 80%. Про це розповів тимчасовий виконувач обов’язків начальника Головного управління бойових ударних систем Генерального штабу ЗСУ полковник Сергій Баранов.

Завдяки західним високоточним ракетно-артилерійським системам ЗСУ створили так званий далекобійний «вогневий кулак», який завдає такого потужного удару, що ворог вже не може вести ефективну контрбатарейну боротьбу.

«Наші гармаші і ракетники комплексно взаємодіють з іншими засобами ураження – до авіації включно. Ми не чекаємо відкриття вогню артилерії противника, а завчасно виявляємо його і знищуємо ще до того, як він буде готовий завдати удару. Робиться це ювелірно, щоб не постраждали ані наші війська, ані мирне населення й об’єкти інфраструктури. Нашу «далекобійку» ворог не дістає, а ми їх – так… За статистикою, до 80% втрат росіян у бойовій техніці й живій силі – це наша робота», – наголосив Сергій Баранов, якого цитує Military Media Center.

Нагадаємо, Сполучені Штати Америки зараз зосереджені на допомозі Україні щодо підготовки до весняного контрнаступу ЗСУ, який, ймовірно, може початися вже у травні.

У лютому цього року російські окупаційні війська змогли захопити територію, яка не перевищує 0,04% площі України.

Читайте також: Зброя, яку Україна отримала від союзників (список)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: