Окупанти на Донбасі 10 разів порушили режим «тиші»

Окупанти на Донбасі 10 разів порушили режим «тиші»

У штабі Операції Об'єднаних сил повідомили про двох поранених військових

У четвер, 23 квітня, в районі проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню, в результаті чого двоє військовослужбовців отримали поранення. Про це повідомляє пресцентр ООС у Facebook.

Як повідомляється, окупанти застосували заборонені мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Переважна більшість обстрілу зафіксована в районі відповідальності оперативно-тактичної групи Схід. Так, бойовики здійснили обстріл по позиціях поблизу Новоселівки-2, Авдіївки, Новотроїцького та у Старогнатівки, Новомихайлівки і поблизу Павлополя.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ збройні формування Російської Федерації обстріляли позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Оріхове і у Новозванівки.

«Внаслідок злочинних дій загарбників двоє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил отримали поранення. Воїнів оперативно доставлені до військово-медичного закладу та надано належну медичну допомогу», - йдеться в повідомленні.

До слова, у Львівській ОДА сьогодні повідомили, що на Донбасі загинув 33-річний військовий з Львівщини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: