Онук Ади Роговцевої став зіркою параду на День Незалежності (фото)

Онук Ади Роговцевої став зіркою параду на День Незалежності (фото)
Матвій Скляренко на параді на День Незалежності

Онук легендарної акторки «патріотів обожнює і поважає більше ніж різні мультяшні образи»

Світові і вітчизняні медіа звернули увагу на хлопчика, що салютував у формі у віп-секторі під час параду з нагоди Дня незалежності у четвер, 24 серпня. Ним виявився Матвій Скляренко - онук акторки, Героя України Ади Роговцевої.

Про це повідомила користувач соцмереж під ніком Мар’яша Лексі на своїй сторінці у Facebook, яка побачила світлину Матвія у ЗМІ.

За її словами, вона саме везе із зони АТО для хлопчика подарунки від бійців, які він просив.

«Ну що тепер можна казати, бо наш Матвій на всіх сторінках у всіх іноземних виданнях, і на всіх іноземних каналах! І дуже багато питають чи дитина сирота, хтось придумує що дід ваєвал! Це наш Матвій! Його форма нова, куплена на його прохання, так як ця дитина українських героїв, патріотів обожнює і поважає більше ніж різні мультяшні образи!», - написала вона.

І додає, що онук Ади Роговцевої «обожнює козаків, з шаблями мало що не спить».

«Знайомтесь Матвій Скляренко! Батько якого стояв під львівською брамою у гарячі часи лютого, а мама прибирала в Українському домі після «Беркуту», про «передок», де була вона вже мовчу, і це при тому що вони люди театральної професії! Про його геніальну бабусю взагалі слів немає! Приймай Україно, мій герой - Матвій Олексійович! Майбутній генерал ЗСУ!», - зазначає Мар’яша Лексі.

2_21

Ще одне фото із героєм параду Матвієм Скляренком і його бабусею Адою Роговцевою оприлюднила у Facebook перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко.

Як повідомлялося, відомий російський актор воює в АТО на боці України.

Дивіться також матеріал: «Натівський чобіт» на Хрещатику. Як Україна святкувала 26-й День незалежності (фоторепортаж) 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: