Оперативні дані МОЗ. Число заражених коронавірусом в Україні зростає

Оперативні дані МОЗ. Число заражених коронавірусом в Україні зростає

В Україні зафіксовано вже 17 330 випадків захворювання на Covid-19

Станом на 9 ранку 15 травня в Україні зафіксовано 483 нових випадки захворювання на Covid-19. Такі дані наводить карта Ради національної безпеки та оборони щодо поширення коронавірусу в Україні.

Також нагадаємо, що днем раніше вперше від коронавірусу одужало більше людей, ніж заразились. У МОЗ позаминулої доби зафіксували 427 випадків одужання, тоді як заразились 422 людини.

Зазначимо, що після 12 травня, коли було виявлено 375 заражених за добу, почали фіксувати ріст нових випадків коронавірусу. Зокрема, 13 травня було 402 випадки, 14 травня - 422, а сьогодні, 15 травня, - 483 випадки.

До слова, в ООН вже заявили, що пандемія може спровокувати кризу психічного здоров’я у світі.

Зазначимо, що у Всесвітній організації охорони здоров’я попередили, що про завершення пандемії коронавірусу оголосять не скоро.

Між іншим, Словенія першою в Європі повідомила про кінець епідемії коронавірусу в країніКраїна з населенням 2 мільйони осіб, що межує з Італією, Австрією, Угорщиною і Хорватією, на сьогоднішній день повідомила про 1464 випадки коронавірусу і 103 смертельних випадках. Епідемію там оголосили 12 березня.

За останніми даними у світі від коронавірусу померли більше 300 тисяч людей.

Разом з тим у ЄС готуються до можливої другої хвилі коронавірусу.



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: