Оприлюднено відео падіння вертольота на Чукотці

Оприлюднено відео падіння вертольота на Чукотці
Вертоліт Мі-8 розбився після злету 

Фото: Mash

Вертоліт впав з висоти 20 метрів

Опубліковано відео моменту аварії військового вертольота Мі-8 біля аеропорту Вугільні Копальні на Чукотці. Ролик опубліковано в телеграм-каналі Mash. 

На кадрах ролика видно, як вертоліт піднімається в повітря і незабаром починає падати. Через кілька секунд вертоліт падає і загоряється. Авіакатастрофа сталася вранці 26 травня. 

Повідомляється, що вертоліт виконував навчально-тренувальний політ і впав з висоти у 20 метрів. Міноборони РФ офіційно підтвердило загибель екіпажу з чотирьох осіб. 

1590472368-1665

Раніше повідомлялося, що чотири особи загинули в результаті аварії вертольота на Чукотці. Причиною аварії називається технічна несправність. 

Рівно місяць тому у Росії також сталася катастрофа з вертольотомНа північному півострові Ямал (Російська Федерація) зазнав аварії вертоліт Мі-26 «Абакан-Авіа», який прямував на газове родовище в Красноярському краї.

Також днями у Підмосков'ї розбився військовий вертоліт: екіпаж загинув. За попередньою інформацією, причиною катастрофи могла стати технічна несправність Мі-8.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: