Патрульний про криваву ДТП у Харкові: Вона думала, що проскочить на червоне світло

Патрульний про криваву ДТП у Харкові: Вона думала, що проскочить на червоне світло

Вже після сповіді патрульному, адвокат дівчини заборонила їй з усіма спілкуватися

Підозрювана у кривавому ДТП у Харкові Олена Зайцева думала, що встигне проскочити на червоне світло. Про це розповів патрульний, який спілкувався з 20-річною дівчиною в перші хвилини після жахливої аварії, передає сайт 057.ua.

«Ми були на зміні і почули в рацію крики, що всім екіпажам потрібно летіти на Сумську. Приїхали одними з перших, одночасно зі швидкою допомогою. До мене підбігла Олена Зайцева, але я ще не розумів, що вона водій, тому попросив її відійти і почав захищати місце ДТП стрічкою. Потім я повернувся до Олени, і вона сказала, що була за кермом Lexus. Вона віддала мені водійське посвідчення і документи на машину, які я передав слідчому», - розповідає патрульний.

За його словами, Зайцева була в машині зі своєю подругою. Обидві не отримали ніяких тілесних ушкоджень.

«Як тільки я до неї підійшов, вона сказала мені: «Я бачила ситуацію і думала, що встигну проскочити перехрестя. Я бачила бічним зором Volkswagen». Вже потім її адвокат заборонила їй спілкуватися з усіма», - говорить поліцейський.

Патрульний взяв у слідчого напрямок, посадив дівчат в авто і повіз на вулицю Шевченка, 26, на огляд.

«Інший екіпаж те ж саме зробив з водієм Volkswagen. Ми приїхали на огляд одночасно. Зайцева здала сечу і кров, у мене при цьому працювала боді-камера. Дівчина проти була. Після цього нарколог задавала їй запитання - що і коли пила. Зайцева відповіла, що випила келих вина з понеділка на вівторок, і приймала таблетки Пенталгін, які приймає вже 10 років. за її словами, це через стару травму, через яку ж у неї на обличчі залишилися шрами. Більше вона про травму говорити не захотіла. Нарколог сказав їй, що цей препарат суворий про не можна приймати, якщо ти водиш машину», - згадує коп.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: