«Переворот» у «ЛНР»: у Кремлі відхрещуються від підтримки «певних сил»

«Переворот» у «ЛНР»: у Кремлі відхрещуються від підтримки «певних сил»

Москва заперечує, що встала на сторону глави «МВС ЛНР» в його конфлікті з ватажком «республіки» Ігорем Плотницьким

У Кремлі заявили, що повідомлення про підтримку «певних політичних сил» в самопроголошеній «ЛНР» не відповідає дійсності.

«Події в Луганську є внутрішньою справою «ЛНР», і за підтримкою ніхто з Луганська «в Кремль» не звертався», - заявив начальник департаменту управління президента РФ з соціально-економічного співробітництва з державами-учасниками СНД Михайло Арутюнов, пише ТАСС.

Раніше російське видання РБК опублікувало повідомлення з посиланням на джерело, близьке до Владислава Суркова, згідно з яким Москва нібито встала на сторону глави «МВС ЛНР» в його конфлікті з ватажком «республіки» Ігорем Плотницьким.

Нагадаємо, у Міністерстві внутрішніх справ України заявили про втечу ватажка «Луганської народної республіки» Ігоря Плотницького в Росію.

Як повідомлялося, в окупованому Луганську військовий переворот: озброєні люди оточили центр.  

У центр міста пригнали бронетехніку. Це стало результатом конфлікту між ватажком «ЛНР» Ігорем Плотницьким і відстороненим від посади «голови МВС ЛНР» Ігорем Корнетом.

Жителі міста повідомляють, що в Луганську не працюють телебачення і радіо, а також пошта.

Засновник міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm Роман Бурко повідомив, що конфлікт між ватажком «ЛНР» Ігорем Плотницьким і «міністром внутрішніх справ «ЛНР» Ігорем Корнетом є боротьбою за владу між групою впливу ФСБ Росії і групою впливу помічника президента РФ Владислава Суркова. 

Через загострення ситуації в окремих районах Луганської області президент Петро Порошенко увечері 21 листопада скликав позачергове засідання Воєнного кабінету Ради національної безпеки та оборони України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: