Під час незаконної вирубки лісу на Закарпатті дерево вбило чоловіка

Під час незаконної вирубки лісу на Закарпатті дерево вбило чоловіка

Дозволів на вирубування лісу загиблий не мав

Смертельний випадок стався у понеділок на території Ужгородського лісгоспу. За інформацією, яку оприлюднив у соціальній мережі Facebook журналіст Віталій Глагола, вирубка у лісгоспі велася незаконно.

«За моєю інфою, на момент трагедії вирубка велась незаконно, без дозволів. Можливо, дозволи вже і роблять заднім числом. Рубка велась у районі коньячного заводу, але вже за прикордонною заставою... Чоловіка звали Юрій, йому було 44 роки. Сьогодні похорон», – написав Глагола.

У коментарі до посту прес-секретар Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Юлія Давидова зазначила, що це була самовільна вирубка, а працівників Ужгородського лісового господарства там не було.

Цікаво те, що рубка велася на заставі, тобто людей мали впустити прикордонники за певними документами.

«На заставі є списки, вони були включені в них. У цих списках є навіть ті приватні підприємці та їхні водії, які отоварюються у лісівників і купують сироину на аукціоні», – додала прес-секретар.

У поліції теж зазначили, що загиблий чоловік не був лісником, тобто звичайні люди пішли рубати дерева і під час вирубування одне з них впало і вбило чоловіка.

Яким чином люди опинилися на закритій території – поки що не відомо.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: