Під час шторму в Одесі затонула турецька шхуна

Під час шторму в Одесі затонула турецька шхуна

В портах Одеської області через вітер та хвилі обмежене лоцманське проведення суден, швартові та вантажні операції

Сильний вітер спричинив колапс в портах Одеси. В результаті затонула турецька шхуна, яку раніше затримали прикордонники. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк.

Наразі в портах Одеської області через вітер та хвилі обмежене лоцманське проведення суден, швартові та вантажні операції.

«Протягом дня 12.10.2016 отримано інформацію про затоплення яхти «Артеміда» в акваторії Одеського морського порту (причал 18) та затопленні турецької рибацької шхуни, яку раніше було затримано прикордонниками в яхт-клубі «Чорноморський» (не належить до акваторії Одеського морського порту).

Обидва судна без екіпажу. Жертв, постраждалих та забруднення навколишнього середовища немає», — написав Лавренюк.

Як повідомлялося, у середу в Одесі на автівку впало дерево, загинув водій.

Нагадаємо, Саакашвілі оголосив надзвичайний стан в Одеській області.

Негода на Одещині почала вирувати у середу. Зранку 12 жовтня в Одесі йшов сильний дощ, однак багато хто з батьків не привели дітей до дошкільних установ, учні не прийшли за шкільні заняття, врахувавши штормове попередження синоптиків Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, що спрогнозували негоду в Одесі - сильний дощ і пориви північно-східного вітру до 25-27 м/с.

Як повідомлялося, напередодні міськрада Одеси звернулася до роботодавців - надати співробітникам 12 жовтня вихідний у разі сильного погіршення погодних умов. Одеситам було рекомендовано обмежити поїздки, а також бути пильними і не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, оскільки можливе падіння гілок і кабелів.

Як повідомляв Главком, 12 жовтня в Одесі будівельний кран упав на ресторан та магазин.

У середу також у Києві біля військової прокуратури дерева потрощили автівки.

Синоптики попереджають, що сьогодні в Україні пройдуть дощі з мокрим снігом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: