Під Нацбанком зібралося близько тисячі людей: вимагають «долар по 8»

Під Нацбанком зібралося близько тисячі людей: вимагають «долар по 8»
Акція біля Нацбанку

Біля Головпоштамту на вул. Хрещатик збираються дві колони людей, ще одна колона шикується через дорогу

Сьогодні, 16 листопада, біля будівлі Національного банку України на вул. Інститутській у Києві зібралося близько тисячі людей.

Протестувальники розташувалися по всьому периметру вулиці біля будівлі НБУ.

У руках вони тримають державні прапори України, а також прапори політичної партії «За життя». Недалеко від колонок, з яких час від часу лунають заклики до відставки глави НБУ Валерії Гонтаревої, – кілька десятків плакатів із різними закликами і гаслами, зокрема «Долар по 8».

Учасники акції продовжують прибувати, проходячи через металошукачі на перехресті вулиць Банкової та Інститутської, а також із боку перетину вулиць Інститутської та Садової.

Станом на ранок акція відбувається мирно. За порядком спостерігає кілька сотень поліцейських, велика частина яких перебуває в службових автомобілях та автобусах Національної гвардії України. Також у зоні проведення мітингу перебуває пожежний наряд і два автомобілі швидкої допомоги.

Водночас біля будівлі Верховної Ради поки що жодних акцій немає.

Біля Головпоштамту на вул. Хрещатик збирається дві колони людей, ще одна колона шикується через дорогу. Вулицю Хрещатик не перекрито. Крім того, дві колони – на вул. Інститутській біля станції метро «Хрещатик». Переважно це люди похилого віку та молодь.

Нагадаємо, у вівторок, 15 листопада, в столиці відбувалися масові заходи. Громадську безпеку забезпечувало близько 5 тисяч правоохоронців та військових Національної гвардії України.

Зранку було перекрито вулицю Хрещатик та частково Інститутську, тож рух транспорту було обмежено.

Читайте також статтю «Главкома» «План «Шатун», або Кому потрібен «долар по 8»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: