Politico: зять Трампа використовував особисту пошту для службового листування

Politico: зять Трампа використовував особисту пошту для службового листування
Зять президента США Джаред Кушнер

Зазначається, що мова йде про «трохи менше ніж 100 електронних листів», відправлених або отриманих в період з січня по серпень

Зять Дональда Трампа і старший радник президента США Джаред Кушнер використовував особисту пошту для службового листування, в тому числі з апаратом Білого дому.

Про це повідомиляє американське видання Politico з посиланням на адвоката бізнесмена Абба Лоуелла.

За його словами, мова йде про «трохи менше ніж 100 електронних листів, відправлених або отриманих в період з січня по серпень».

Юрист відзначає, що нерідко в них пересилалися інформаційні та комментарійні публікації ЗМІ, які цікавили Кушнера. При цьому найчастіше радник Трампа всього лише відповідав на листи, надіслані йому на особисту поштову адресу, а не сам ініціював листування, уточнив Лоуелл.

У числі тих, хто обмінювався з Джаредом Кушнером посланнями, - екс-глава апарату Білого дому Райнс Прібус, колишній головний стратег президента США Стівен Беннон, старший помічник Трампа з економічних питань Гері Кон.

Нагадаємо, що Дональд Трамп-молодший у 2016 році організував зустріч з російським адвокатом Весельницькою, яка має зв'язки з Кремлем. Зустріч проходила під час президентської кампанії в хмарочосі Trump Tower в Нью-Йорку 9 листопада 2016 року.

На ній також були присутні зять Дональда Трампа Джаред Кушнер та Пол Манафорт, який в той час очолював президентську кампанію кандидата-республіканця. 

25 липня, колишній глава передвиборного штабу американського президента Дональда Трампа Пол Манафорт також дав свідчення в комітеті з розвідки Сенату США.

У липні Кушнер три години відповідав на запитання конгресменів щодо зв’язків з РФ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: