Полковник розвідки, який загинув у Києві, керував охороною Вороненкова, - ЗМІ

Полковник розвідки, який загинув у Києві, керував охороною Вороненкова, - ЗМІ

У Міноборони не стали пов'язувати вбивство Шаповала з eбивством російського політика

Співробітник Головного управління розвідки МОУ Максим Шаповал, який загинув сьогодні в результаті вибуху автомобіля в Солом'янському районі Києва, керував охороною екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, повідомляє УНН з посиланням на джерела в Міноборони.

Водночас співрозмовник видання не став пов'язувати вбивство Шаповала з убивством російського політика.

Зазначимо, частково відповідну інформацію в ефірі телеканалу «112 Україна» підтвердив радник міністра МВС Ілля Ківа. «У цьому випадку, є така інформація, але я думаю, що рано говорити про її розголошення. Однозначно, захистом та охороною Вороненкова займалося розвідувальне управління, і, відповідно, як керівник спецназу, він теж був причетний до цього процесу. Без нього там не обходилося», - сказав він.

Як повідомлялося, сьогодні вранці в Солом'янському районі Києва вибухнув автомобіль - Mercedes чорного кольору. НП сталася на перетині вулиць Солом'янської та Механізаторів. Повідомлялося про одного загиблого. Пізніше інформація про одну смерть підтвердилася, жертвою став водій авто. У МВС уточнили, що загиблий - військовослужбовець ЗСУ. Постраждав ще один чоловік - чоловік похилого віку, який опинився на місці події. Однак інформація про постраждалих різна: у поліції повідомляють про постраждалу дівчину 1990 р. н., її госпіталізували. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «теракт».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: