Половина читачів Трампа у Twitter виявились ботами

Половина читачів Трампа у Twitter виявились ботами

У Трампа зараз 42,5 млн читачів у Twitter

Більшість підписників облікового запису в соціальній мережі Twitter президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа не є реальними людьми. Про це повідомляє The Economist з посиланням на дані TwitterAudit.

Повідомляється, що у Трампа зараз 42,5 млн читачів у Twitter, що робить його аккаунт 21 по популярності в соцмережі. Такого показника Трамп досяг в основному протягом останнього року, наростивши аудиторію на 225%. Однак відзначено, що у Трампа серед підписників лише 47% справжніх людей.

Акаунт Трампа є популярнішим за акаунти його політичних суперників, у тому числі Хілларі Клінтон, але відстає від Барака Обами, у якого 97 млн підписників.

Тим часом соціальна мережа Twitter тимчасово призупинила верифікацію користувачів. Повідомляється, що це пов'язано з переглядом політики соціальної мережі по відношенню до верифікації.

Згідно із заявою, спочатку галочка навпроти імені користувача повинна була використовуватися для того, щоб підтвердити його особу, проте пізніше вона стала використовуватися як критерій популярності облікового запису. «Ми визнаємо, що створили цю плутанину і повинні її вирішити. Ми призупинили всі основні перевірки на час роботи і незабаром повідомимо про їх результати», - йдеться в заяві Twitter.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: