Польща виступає за розширення санкцій проти Росії

Польща виступає за розширення санкцій проти Росії
Заступник міністра закордонних справ Польщі Бартош Ціхоцький
Фото: Главком

Санкції слугують для того, щоби змусити РФ повернутися до міжнародних домовленостей, - зазначив польський урядовець

Польща вважає, що санкції проти Російської Федерації треба розширювати. Про це заявив заступник міністра закордонних справ Польщі Бартош Ціхоцький під час дискусії «Після безправ’я. Окупація Криму та її наслідки», яка відбувається сьогодні у Києві.

«Не можна залишати існуючий статус-кво щодо санкцій (стосовно Росії – ред.), ми повинні діяти)», - заявив Ціхоцький, повідомляє кореспондент «Главкому».

«Політика санкцій досить успішна, але недостатня. Санкції слугують для того, щоби змусити РФ повернутися до міжнародних домовленостей», - зазначив польський урядовець.

Зазначимо, що 26 березня Польський інститут міжнародних справ/Polski Instytut Spraw Międzynarodowych — PISM та Центр польсько-російського діалогу та порозуміння/Centrum Polsko-Rosyjskiego Dialogu i Porozumienia проводять дискусію «Після безправ’я. Окупація Криму та її наслідки для міжнародного права і політики».

У першій частині заходу відбувається дискусія між заступником міністра закордонних справ України Василем Боднаром та заступником міністра закордонних справ Республіки Польща Бартошем Ціхоцьким на тему «Крим — 4 роки безправ’я».

Передумовою другої частини дискусії стане книга The Case of Crimea`s Annexation Under International Law («Справа анексії Криму в світлі міжнародного права») – нова публікація Центру польсько-російського діалогу і порозуміння, Інституту правових наук Польської академії наук та наукового видавництва Scholar. До участі в обговоренні запрошені троє професорів міжнародного права: Микола Гнатовський (Київський національний університет імені Тараса Шевченка), Діно Кріціотіс (Ноттінґемський університет) та Владислав Чапліньський (Інститут правових наук Польської академії наук). Дискусію модеруватиме Ернест Вицішкевич (Центр польсько-російського діалогу і порозуміння).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: