Померлий український лікар рекламує в Німеччині диво-масажери

Померлий український лікар рекламує в Німеччині диво-масажери
Масажну подушку з голками від Миколи Ляпка телеглядачам пропонують купити за 59,99 євро
Фото з трансляції каналу НМ

Рекламні ролики з померлим українським винахідником аплікаторів транслює європейський російськомовний телеканал

На німецькому телебаченні транслюють рекламу аплікаторів українця Миколи Ляпка, який 21 березня помер від ускладнень коронавірусу.

Про це повідомляє «Главком».

Рекламні ролики транслює у Німеччині європейський російськомовний телеканал «Новый Мир» (НМ).

Аплікатор-коврик «Ромашка» від Миколи Ляпка телеглядачам пропонують купити за 69,99 євро, а масажну подушку з голками – за 59,99 євро.

Європейський російськомовний телеканал «Новый Мир» (НМ) розпочав мовлення 14 лютого 2016 року в супутнику HotBird. Головною аудиторією каналу стала російськомовна діаспора Німеччини, яка за найскромнішими оцінками становить понад 3 млн осіб.

До кінця 2016 року НМ розширив свою супутникового аудиторію за рахунок користувачів численних IPTV-сервісів і кабельних операторів. Сьогодні телеканал також широко відомий у всіх країнах ЄС, у Великій Британії, Ізраїлі, США, Канаді та країнах СНД.

Нагадаємо, Микола Ляпко народився 13 травня 1954 року у Донецьку. З 1983 року працював лікарем швидкої допомоги у Мар'їнці. У 1989 році, після успішного закінчення курсів, став лікарем-голкорефлексотерапевтом.

Ляпко створив свою унікальну технологію голкотерапії, яка широко використовується у медичній практиці. Аплікатори Ляпка — це гумові еластичні пластини або ролики з зафіксованими на них в особливому порядку голками. Для виготовлення голок використовують цинк, мідь, залізо, нікель і срібло.

21 березня 2021 року розробник широко застосовуваних однойменних аплікаторів Микола Ляпко помер від ускладнень коронавірусу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: