Понад 100 млн грн: нардеп Суркіс «засвітив» рекордні кредити

Понад 100 млн грн: нардеп Суркіс «засвітив» рекордні кредити
Протягом листопада і грудня Суркіс не вносив зміни в електронну декларацію про зміну свого майновому стану.
Фото: вільні джерела

Водночас нардеп не вказує фінустанови, перед якими виконує кредитні зобов’язання

Народний депутат Григорій Суркіс погасив понад 100 млн грн боргу за кредитами. Про це свідчать зміни в майновому стані народного депутата, пише УНН.

Зазначимо, що відповідні зміни в майновому стані нардепа датовані 23 та 27 жовтня. Протягом листопада і грудня Суркіс не вносив зміни в електронну декларацію про зміну свого майновому стану.

Так, 23 жовтня Суркіс погасив заборгованість по кредиту в розмірі 97,1 млн грн, а 27 жовтня – здійснив повне погашення кредитного боргу на 3,7 млн грн.

Водночас нардеп не вказує фінустанови, перед якими виконує кредитні зобов’язання. Як і не декларує відомості про нові заробітки чи інші фінансові надходження.

Зазначимо, що імена братів Суркісів часто фігурують у справі щодо Приватбанку. Верховний Суд призупинив стягнення з Приватбанку коштів у «справі Суркісів».

Нагадаємо, 2 вересня Печерський районний суд Києва задовольнив позов офшорних компаній братів Суркісів до державного Приватбанку про обслуговування депозитів, конвертованих у капітал банку під час націоналізації, заборгованість за якими позивачі оцінюють у $350 млн (майже 10 млрд грн).

Як повідомлялося, міністр юстиції Денис Малюська вважає, що у судовому процесі шести британських компаній, пов’язаних із родиною Суркісів проти Приватбанку, ознаки змови.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: