Порошенко подякував Венеціанській комісії: прийнятий закон - це наша спільна історія

Порошенко подякував Венеціанській комісії: прийнятий закон - це наша спільна історія
Петро Порошенко

Порошенко подякував главі Венеціанської комісії Джанні Букіккіо за його позицію

Президент України Петро Порошенко подякував главі Венеціанської комісії Джанні Букіккіо за його позицію і підтримку створення антикорупційного суду в Україні.

Про це Порошенко написав на своїй сторінці у Facebook.

“Дякую главі Венеціанської комісії, щирому другу України Джанні Букіккіо за чесну позицію щодо антикорупційного суду в Україні. Прийнятий закон - це наш спільний доробок і наша спільна історія!”, - зазначив Порошенко.

Глава держави також навів слова Букіккіо, опубліковані раніше у його офіційній заяві щодо привітання парламенту України з голосуванням за закон про антикорупційний суд та подяки всім причетним до цього процесу: “Це важливий крок вперед для України та для Європи, передусім для громадян України, які занадто довго страждали від зла корупції. Сьогоднішнє голосування показує, що Україна налаштована продовжувати шлях реформ та європейської інтеграції”.

Нагадаємо, у четвер, 7 червня, народні депутати проголосували за створення в Україні Антикорупційного суду. Після голосування в парламенті виступив президент Петро Порошенко.

Міжнародний валютний фонд перевірить прийнятий Радою закон про Антикорупційний суд на відповідність домовленостям за програмою реформ, що підтримується МВФ.

Читайте також: Хто не підтримав закон про Антикорупційний суд? Поіменне голосування у Раді

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: