Порошенко позитивно оцінив співпрацю з Азербайджаном в енергетичній сфері

Порошенко позитивно оцінив співпрацю з Азербайджаном в енергетичній сфері

Порошенко і Алієв обговорили широке коло питань порядку денного українсько-азербайджанського стратегічного партнерства

Президент України Петро Порошенко зустрівся з Президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим під час візиту до Брюсселя, під час якої лідери країн обговорили двостороннє партнерство.

Про це повідомляє прес-служба Адміністрації президента України.

За інформацією АПУ, глави держав обговорили широке коло питань порядку денного українсько-азербайджанського стратегічного партнерства.

«Президент України позитивно оцінив хід реалізації домовленостей, досягнутих на рівні лідерів країн. Зокрема, позитивний рівень двосторонної співпраці у енергетичній сфері», – йдеться у повідомленні.

Президент України, як зазначається, також наголосив на важливості українсько-азербайджанської співпраці у інфраструктурних проектах, взаємної підтримки інвестицій, а також співпраці у питаннях приватизації.

Крім того, співрозмовники обговорили питання політичної співпраці, напрямки розвитку економічного співробітництва двох країн, а також співпрацю у рамках міжнародних організацій.

Лідери обох країн погодились із необхідністю розширити торгово-економічну співпрацю між державами, додали у прес-службі АПУ. 

Нагадаємо, у рамках візиту до Брюсселя для участі у саміті «Східне партнерство» президент України Петро Порошенко провів зустріч з президентом Європейської народної партії Джозефом Долем. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: