Порошенко розказав дітям, коли Україна стане членом ЄС

Порошенко розказав дітям, коли Україна стане членом ЄС
Порошенко перед дітьми

Глава держави заявив, що Україна стане членом ЄС, коли «діти стануть дорослі»

Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко та Президентом Словацької Республіки Андреєм Кіскою зустрілися з дітьми, які поїдуть на відпочинок до Угорщини в рамках ініціативи Книга Добра. Більшість школярів-учасників проекту – діти українських військових, що брали участь в АТО, повідомляє Банкова.

«Це майбутнє України. Впевнений, що коли вони будуть дорослі, Україна вже буде членом ЄС. Ми все будемо для цього робити: будемо змінювати країну, будемо захищати нашу державу, будемо захищати демократію, свободу і волю», - зазначив Петро Порошенко.

Президент звернув увагу, що школярі тримали в руках прапорці України та Європейського Союзу і зазначив: «Це є символом єдності Європи і України».

Глава держави з дружиною поспілкувались з дітьми та побажали їм гарного відпочинку. Петро Порошенко також привітав з днем народження одну зі школярок Віолетту Беззуб.

За підтримки Міністерства закордонних справ України та Угорського Уряду вже четвертий рік поспіль в Угорщині відбувається літнє оздоровлення дітей із сімей учасників АТО, родин переселенців, малозабезпечених сімей та обдарованих дітей з різних регіонів України.

Наразі вже більше 1500 дітей мали змогу відпочити та оздоровитися на курортах озер Веленце та Балатон в Угорщині. З 11 червня по 26 серпня цього року планується прийняти 700 дітей як безпосередньо з території східної України, так і з сімей учасників АТО.

Нагадаємо, президент Словаччини Андрей Кіска обіцяє підтримувати Україну на шляху до ЄС.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: