Порошенко у День танкіста завітав до родини Героя України

Порошенко у День танкіста завітав до родини Героя України

Порошенко особисто привітав танкіста Євгена Межевікіна з професійним святом

Президент Петро Порошенко особисто привітав Героя України, танкіста Євгена Межевікіна з професійним святом. Про це йдеться на офіційній сторінці глави держави у Facebook.

«Уся Україна знає, що з Євгеном пов'язані всі найбільш напружені місця, де відбувались бойові дії 2014-2015 роках і відбуваються зараз. Це не лише Донецький аеропорт, де він врятував десятки життів, евакуйовував поранених. Це і Піски, Тоненьке, Водяне. Тоді Євген Меживікін командував танковою ротою, а вже сьогодні він став заступником командира 1-ї окремої танкової бригади», - сказано в повідомленні.

«Сьогодні, вітаючи родину зі святом і принагідно з новосіллям, почув, що і його син Андрій мріє стати танкістом. Впевнений, з нього виросте такий же сміливий і відважний воїн, як і його батько!», - додав президент.

Нагадаємо, День танкістів відзначається в Україні щороку в другу неділю вересня. У СРСР у цей день відзначався День танкіста. 

Як повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, вітаючи воїнів-танкістів зі святом, у 2018 році до армії мають надійти нові танки «Оплот».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: