Порошенко вимагає посилити співпрацю української армії з НАТО

Порошенко вимагає посилити співпрацю української армії з НАТО

Порошенко наполягає, що Збройні сили України повинні запозичувати досвід іноземних партнерів

Президент України Петро Порошенко заявив, що співпраця між українською армією та військовими підрозділами країн-членів НАТО має бути посилена. Про це він заявив, виступаючи перед військовослужбовцями під час робочої поїздки до Маріуполя.

«Я вимагаю і надалі посилювати міжнародну співпрацю, перемовини на подальше вдосконалення майстерності військовослужбовців та досягнення взаємної сумісності наших підрозділів з підрозділами країн-членів НАТО», -  сказав президент.

За його словами, необхідно активно співпрацювати з іноземними партнерами, запозичувати їхній найкращий досвід, використовуючи допомогу військових інструкторів США, Великої Британії, інших країн Північно-Атлантичного альянсу.

«До речі, багато чого наші іноземні колеги вже навчаються і в нас: і у морських піхотинців, і у військовослужбовців інших видів Збройних сил. Навчаються того, чого навчило нас саме життя, військове життя», - зауважив Порошенко.

Як заявив раніше генсек НАТО Єнс Столтенберг, заходи з реформування структур НАТО значною мірою стали відповіддю на події в Україні.  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: