Порошенко звернувся до Зеленського напередодні його першого візиту до Брюсселю

Порошенко звернувся до Зеленського напередодні його першого візиту до Брюсселю

Як підкреслив Порошенко, Зеленський повинен підтвердити чіткий план щодо вступу України в НАТО і Євросоюз

«Для всієї України важливо, щоби окрім символів і розмов, ми побачили чіткий зміст», - заявив Порошенко

П’ятий президент України Петро Порошенко напередодні візиту глави держави Володимира Зеленського до Брюсселю побажав йому успіхів у збереженні попередніх напрацювань української влади.

Про це говориться на його сторінці у соцмережі Facebook.

«Завтра відбудеться дуже важлива і символічна подія – перший візит новообраного президента до столиці Європейського Союзу – Брюсселю. Для всієї України важливо, щоби окрім символів і розмов, ми побачили чіткий зміст. Бо в Януковича теж було багато розмов про євроінтеграцію в той час, коли Україну насправді намагалися повернути в Російську імперію», - зауважив Порошенко.

Він зазначив, що йдеться про те, «щоби зберегти наші напрацювання: чотири союзи України та ЄС – енергетичний, цифровий, митний, а головне – підтвердити чіткий план щодо вступу України в НАТО і Євросоюз».

«Бо членство в НАТО – це є безпека для країни і для громадянина, це є мир на умовах України. А членство в ЄС – це дотримання прав людини і добробут кожного українця», - підкреслив Порошенко.

«Завтра важливий день. Тож я бажаю успіху і Україні, і її президенту», - додав колишній глава держави.

Нагадаємо, 4-5 червня відбудеться робочий візит президента України Володимира Зеленського до інституцій Європейського союзу та НАТО у Брюсселі.

Заплановані зустрічі Зеленського з президентом Європейської ради Дональдом Туском, президентом Європейської комісії Жан-Клодом Юнкером, генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, а також іншими високопосадовцями європейських та євроатлантичних структур.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: