Посол Британії відреагувала на відсторонення Супрун

Посол Британії відреагувала на відсторонення Супрун

Суд заборонив Супрун на час розгляду адміністративної справи «вчиняти дії, спрямовані на реалізацію повноважень міністра охорони здоров'я»

Посол Великої Британії в Україні Джудіт Гоф очікує «подальших деталей» справи щодо відсторонення очільниці МОЗу Уляни Супрун

Посол Великої Британії в Україні Джудіт Гоф заявила, що занепокоєна потенційними наслідками на реформу охорони здоров'я через відсторонення від посади в. о. міністра Уляни Супрун.

Про це дипломат написала 5 лютого у Twitter, реагуючи на інформацію про те, що Окружний адміністративний суд Києва тимчасово заборонив Уляні Супрун виконувати обов’язки міністра охорони здоров’я.

«Все ще очікую подальших деталей з цього приводу, але стурбована можливим впливом на життєво важливу реформу охорони здоров'я в Україні», - зазначила дипломат.

Як відомо, у вівторок лідер Радикальної партії Олег Ляшко опублікував ухвалу суду, який частково задовольнив позов іншого «радикала» Ігоря Мосійчука і заборонив Супрун на час розгляду адміністративної справи «вчиняти дії, спрямовані на реалізацію повноважень міністра охорони здоров'я».

Мосійчук подав проти Супрун позов щодо відсутності у неї компетенцій для виконання обов’язків міністра охорони здоров’я України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: