Посольство США кличе росіян у Київ для оформлення віз

Посольство США кличе росіян у Київ для оформлення віз

У повідомленні йдеться, що заявникам не зобов'язані бути резидентами України для отримання візи у посольстві США в Києві

Особи, які зазвичай проживають в Росії, але які не можуть звернутися за візою в США своєчасно, можуть подати заяву в Києві.

Така інформація розміщена на сайті американського посольства в Україні, датована ще 7 вересня.

У повідомленні йдеться, що заявникам не зобов'язані бути резидентами України для отримання візи у посольстві США в Києві, але вони повинні фізично знаходитися в Україні під час подачі заяви на візу та отримання візи, оскільки дипустанова не може приймати заяви від громадян поштою, поки вони знаходяться за межами України.

«Всі заявники повинні вказати місцеву адресу в Україні - адресу готелю, родичів, офісу - під час запису на співбесіду. Зверніть увагу, що заявник або його представник повинні сплатити візовий збір в Райффайзен Банку в Україні до призначення візового інтерв'ю. Якщо віза схвалена, видача паспорта можлива тільки в межах України», - йдеться в повідомленні.

Раніше американське посольство повідомило, що з 23 серпня призупинить процедуру видачі неімміграційних віз США по всій Росії. 1 вересня ця процедура мала відновитися, але тільки в Москві.

Як відомо, США збираються скоротити кількість російських консульств.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: