Прессекретарка Трампа спростувала чутки про те, що президент планує помилувати соратників

Прессекретарка Трампа спростувала чутки про те, що президент планує помилувати соратників
Раніше Трамп помилував свого ексрадника Майкла Флінна, який не приховував своїх зв’язків з урядом РФ

ЗМІ повідомили, що Трамп може заздалегідь помилувати свою сім'ю і близьких за злочини, які їм можуть інкримінувати в майбутньому

Прессекретарка чинного президента США Дональда Трампа Кейлі Макенані спростувала інформацію про те, що він збирається помилувати найближчих соратників.

«В жодних бесідах у Білому домі, в яких я брала участь, не згадувалося про будь-які помилування, окрім помилування Майкла Флінна (колишнього радника Трампа з нацбезпеки, - ред.)», - сказала вона на брифінгу.

Раніше газета The New York Times повідомляла, що Дональд Трамп і його особистий адвокат Рудольф Джуліані обговорювали можливе помилування (зняття звинувачень) останнього, перш ніж президент залишить Білий дім. NBC News писало, що Трамп обговорював можливість помилування членів сім'ї і деяких близьких соратників.

Також про ймовірне помилування повідомляв CNN з посиланням на джерело в оточенні Трампа. ЗМІ зазначили, що глава США може заздалегідь помилувати свою сім'ю і близьких за злочини, які їм можуть інкримінувати в майбутньому.

У ймовірному списку на «завчасне» помилування можуть опинитися Іванка Трамп та її чоловік Джаред Кушнер, Дональд Трамп-молодший, Ерік Трамп, Руді Джуліані та безпосередньо сам 45-й президента США.

Чинний американський лідер вже заявив, що представники Демократичної партії займаються політичними переслідуваннями.

Нагадаємо, раніше Дональд Трамп помилував свого колишнього радника з питань національної безпеки Майкла Флінна, якого засудили в ході розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера про втручання РФ у вибори в США 2016 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: