«Президент, що став шоуменом, це прикро»: Зеленський звернувся до Порошенка

«Президент, що став шоуменом, це прикро»: Зеленський звернувся до Порошенка

«Я дуже хочу, щоб ви від «Я почув» перейшли до «Я зробив», - сказав Зеленський, звертаючись до глави держави

Шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленський звернувся до чинного глави держави Петра Порошенка з вимогою покарати вбивць активістки Катерини Гандзюк, звільнити українських моряків з російського полону і припинити «бігати по каналах».

Відповідне відео опубліковане 15 квітня на сторінці Зеленського у соцмережі Facebook.

«Я дуже хочу, щоб ви від «Я почув» перейшли до «Я зробив», а саме посадили вбивць Гандзюк, посадили Свинарчуків і згадали про наших полонених моряків, які чекають за гратами, поки ви набігаєтеся по каналах в пошуках Зеленського, наздаєтеся аналізів усім та накричитеся на стадіоні», - заявив Зеленський, звертаючись до Порошенка.

«Шоумен може стати президентом, а президент, що став шоуменом, це прикро. Дебати 19-го, справи щодня», - підкреслив кандидат у президенти.

Нагадаємо, вчора Порошенко запросив Зеленського на дебати в ефір телеканалу ICTV, який выдбудеться 15 квітня.

Поки що у кандидатів в президенти були свого роду дебати тільки 11 квітня в ефірі «Право на владу», де вони посперечались у прямому ефірі. Після словесної перепалки шоумен кинув слухавку.

Порошенко закликав Зеленського прийти на дебати 14 квітня на НСК «Олімпійський». В зазначений день туди прийшли близько 20 тис. людей.  Але діючий президент змушений був виступати сам, тому що Зеленський відмовився. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: