Процедура кадрових конкурсів в нинішньому вигляді себе дискредитувала – Касько

Процедура кадрових конкурсів в нинішньому вигляді себе дискредитувала – Касько

Колишній заступник голови ГПУ розповів, чому більше не братиме участь в конкурсах на державні посади

Колишній заступник Генпрокурора Віталій Касько в інтерв’ю «Главкому» заявив, що більше не збирається брати участь у конкурсах на керівні посади, зокрема на посаду директора Державного бюро розслідувань.
«Я вже в жодних конкурсах участі брати не буду за однієї простої причини. В нашій державі наразі створена така «модерна» процедура, яка називається «підконтрольний конкурс», або підконтрольна конкурсна комісія. Щодо ДБР ми маємо абсолютно ту саму ситуацію. Комісія щодо обрання ДБР є абсолютно підконтрольною владі, і результат, думаю, визначається не конкурсною комісію, а іншими людьми, які стоять за цією комісією», - зазначив Касько.
Він додав, що обиратиме директора ДБР кілька разів судимий депутат Верховної Ради (натяк на депутата від «Народного фронту» Євгена Дейдея, про судимість якого говорили Саакашвілі і Сакварелідзе – «Главком»).
«Де можна зустріти більший абсурд?! Такі самі контрольовані конкурсні комісії були і в Генпрокуратурі при обранні керівників місцевих прокуратур. У нас в країні влада примудрилася знайти засіб захисту навіть від небажаних результатів конкурсів, тож поки ця процедура в нинішньому вигляді себе дискредитувала», - впевнений колишній заступник голови ГПУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: