Процес пішов: перші п’ять чиновників заповнили електронні декларації

Процес пішов: перші п’ять чиновників заповнили електронні декларації
Фото з відкритих джерел

Три чиновника, які подали декларації в електронному вигляді, - з Києва, по одному – зі Лівова та Рівненської області

На сайті Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування з’явилися перші п’ять декларацій.

Три чиновника, які подали декларації в електронному вигляді, - з Києва, по одному – зі Лівова та Рівненської області. Зокрема, це Антон Романов, завідувач сектору інформаційних технологій ГУДМС України в місті Києві; Ірина Бовт, начальник відділу правової та кадрової роботи в Управліннв праці та соціального захисту населення Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації; Поліна Лі, директор департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва у Львівській ОДА; Юрій Мачулянський, завідувач сектору містобудівного кадастру управління містобудування та архітектури Департамент з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації; Дмитро Ругаєв начальник управління кадрової роботи Верховного суду України.

Як відомо, 13 серпня Державна служба спеціального зв'язку й захисту інформації передала Нацагентству із запобігання корупції текст технічних зауважень до системи електронного декларування.

Попри відсутність атестації від цієї структури, 15 серпня система електронного декларування офіційно запрацювала в Україні. Початок повноцінної роботи НАЗК, включно із системою електронного декларування, – ключова вимога для запровадження безвізового режиму. Також запуск електронного декларування є умовою для отримання Україною траншу МВФ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: