Прокуратура оскаржить рішення суду щодо Мангера

Прокуратура оскаржить рішення суду щодо Мангера
Владислав Мангер під вартою пробуде до 3 березня, якщо не сплатить заставу 

Мангеру інкримінують вчинення злочину, який належить до категорії особливо тяжких

Генпрокуратура оскаржить рішення Шевченківського райсуду Києва про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави голові Херсонської облради Владиславу Мангеру, який підозрюється в організації убивства Катерини Гандзюк.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

«У зв’язку з незгодою з прийнятим судом рішенням Генеральною прокуратурою України буде внесено апеляційну скаргу до Київського апеляційного суду», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Мангеру інкримінують вчинення злочину, який належить до категорії особливо тяжких і передбачає покарання у вигляді довічного ув’язнення.

У цьому зв'язку прокуратура клопотала в суді обрати для нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Як повідомлялося, 15 лютого Шевченківський райсуд обрав Мангеру запобіжний захід у вигляді триманні під вартою до 3 березня з можливістю внесення застави у розмірі 2 млн 497 тис. грн.
Зазначимо, що голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру оголошено підозру в організації вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Минулого тижня Херсонська облорганізація ВО «Батьківщина» виключила Мангера з членів партії.

Нагадаємо, напад на активістку Гандзюк стався у Херсоні 31 липня 2018 року. Вилита зловмисником сірчана кислота обпекла 40% тіла Гандзюк. Їй зробили більше десяти операцій.

4 листопада Гандзюк померла у лікарні.

Поліція перекваліфікувала напад на Гандзюк як закінчене умисне вбивство

Служба безпеки України оголосила у розшук Олексія Левіна (Москаленка) за підозрою в організації вбивства Катерини Гандзюк.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: