Протести у Києві: одному з правопорушників оголосили підозру

Протести у Києві: одному з правопорушників оголосили підозру
Голова Нацполіції Сергій Князєв

Сьогодні ми звертаємося до суду щодо розгляду міри запобіжного заходу – голова Нацполіції

Поліція у понеділок, 23 жовтня, проситиме суд обрати запобіжний захід одному із затриманих під час протестів під парламентом правопорушникові.

Про це повідомив голова Національної поліції України Сергій Князєв в ефірі телеканалу «112».

«Одному з правопорушників уже оголошена підозра. Сьогодні ми звертаємося до суду щодо розгляду міри запобіжного заходу», - сказав Князєв.

За його словами, щодо інших учасників заворушень «також без затримки, швидкими темпами матеріали будуть зібрані і скеровані (до суду - ред.) відповідно».

Як відомо, акція «Всеукраїнський збір» за велику політичну реформу розпочалася під стінами Верховної Ради у вівторок, 17 жовтня. Її учасники вимагали ухвалити закони про скасування депутатської недоторканності, створення Антикорупційного суду і зміни виборчого законодавства. У п'ятницю частина мітингувальників розійшлась.

Політична партія «Рух нових сил» та депутати «Сапопомочі» вирішили продовжувати протестну акцію під парламентом.

Як повідомлялося, у суботу протестувальники під Верховною Радою у Києві зажадали від президента України Петра Порошенка внести до Верховної Ради закони про антикорупційний суд та про імпічмент. Після цього віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко висунула ультиматум партії «Самопоміч».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: