Проти Горбатюка відкрили друге дисциплінарне провадження

Проти Горбатюка відкрили друге дисциплінарне провадження

Кваліфкомісія розслідує конфлікт інтересів Горбатюка через його особисті відносини з адвокатом

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів відкрила друге провадження стосовно начальника управління спецрозслідувань Генпрокуратури Сергія Горбатюка.

Рішення комісії від 2 листопада у Facebook опублікувала адвокат Марина Парінова, яка і подала скаргу.

За словами правозахисника, приводом для скарги та причиною відкриття дисциплінарного провадження стала наявність конфлікту інтересів у начальника департаменту спецрозслідувань Генпрокуратури у зв'язку з його особистими стосунками з адвокатом в одній з розслідуваних справ.

«Кваліфкомісія прокурорів відкрила дисциплінарне провадження відносно начальника департаменту спеціальних розслідувань Генпрокуратури Сергія Горбатюка. Приводом для скарги стало наявність конфлікту інтересів у С. Горбатюка у зв'язку з його особистими стосунками з адвокатом в одному з розслідуваних справ», - написала Парінова.

Раніше повідомлялося, що Горбатюк має намір оскаржити рішення Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів (КДКП) про оголошення йому догани.

Нагадаємо,  кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів вирішила винести догану начальникові департаменту спеціальних розслідувань ГПУ Сергієві Горбатюку.

Про причини цього рішення не повідомлялося. У Генпрокуратурі наразі цю ситуацію не коментували.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: