П'ятий рік війни. Наша розвідка визнала: Україна кишить російськими агентами

П'ятий рік війни. Наша розвідка визнала: Україна кишить російськими агентами

Начальник ГУР Міноборони Павло Яцюк повідомив, що завербовані Росією громадяни «діють під прикриттям журналістів, адвокатів, громадських і релігійних діячів»

Головне управління розвідки Міноборони отримало інформацію щодо діяльності і перебування на території України агентів цілої мережі спецслужб Російської Федерації.

Про це під час брифінгу 22 жовтня заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони Павло Яцюк.

«ГУР Міноборони у співпраці з СБУ задокументовано діяльність ФСБ РФ та Служби зовнішньої розвідки РФ (СЗР РФ) на території України, а також процес вербування кадровими СЗР РФ. Крім того, отримана інформація щодо діяльності і перебування на території нашої держави агентурного апарату цілої мережі спецслужб РФ», - повідомив Яцюк.

За його словами, спецслужби РФ щоденно здійснюють деструктивні заходи, зокрема, із задіянням завербованих громадян України, РФ та інших держав, які «діють під прикриттям журналістів, адвокатів, громадських і релігійних діячів».

Нагадаємо, в СБУ заявили, що затриманий колишній чоловік відомої української гімнастки Лілії Подкопаєвої Тимофій Нагорний підозрюється у співпраці з Федеральною службою безпеки РФ та шахрайстві в особливо великих розмірах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: