Рада у четвер голосуватиме за новий склад ЦВК

Рада у четвер голосуватиме за новий склад ЦВК

Парламентарі голосуватимуть за кожну кандидатуру окремо

Завтра Верховна Рада України голосуватиме за кожну кандидатуру в Центральну виборчу комісію окремо. Про це журналістам повідомила представник президента у парламенті Ірина Луценко.

«Завтра будуть голосувати за кожну кандидатуру в ЦВК, це буде поіменне голосування за кожного кандидата», - повідомила Луценко.

Вона також відзначила, що зриву голосування бути не повинно.

«Я не думаю, що буде такий колапс, я впевнена що голосування відбудеться конструктивне, звільнять спочатку, а потім призначать членів Центральної виборчої комісії. Я не думаю, що є якесь бажання хоч в когось із політичних сил зривати і блокувати роботу ЦВК», - відзначила вона.

Також Луценко повідомила, що питання оновлення складу ЦВК піднімалось вчора під час зустрічі президента з головами фракцій.

Як повідомлялось раніше, комітет Ради рекомендує підтримати усіх кандидатів до ЦВК, яких пропонує президент

Нагадаємо, 5 січня президент України Петро Порошенко вніс до Верховної Ради подання на нових членів Центральної виборчої комісії.

Як відомо, 23 січня президент України Петро Порошенко під час зустрічі з головою Верховної Ради Андрієм Парубієм підписав подання на призначення нових членів Центральної виборчої комісії.

24 січня список оновився – до нього додали 14-го кандидата, від фракції «Народний фронт». 

Читайте також Хто замінить Охендовського. Порошенко вніс подання на 13 нових членів ЦВК (список) 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: