Радник чотирьох українських президентів, який зник три роки тому, виринув у окупованому Криму

Радник чотирьох українських президентів, який зник три роки тому, виринув у окупованому Криму
Екс-радник українських президентів Дмитро Видрін

Колишній нардеп Дмитро Видрін зник із інформаційного поля одразу після втечі команди Януковича

Колишній секретар РНБО, нардеп та відомий політолог Дмитро Видрін відкрив бізнес у окупованій Ялті. Про це свідчать дані російської бази юридичних осіб.

Відповідно до реєстру, у лютому 2016 року Дмитро Видрін зареєстрував на захопленому росіянами українському півострові компанію «Китайский дом», що спеціалізується на туристичній діяльності.

Адреса «Китайского дома» співпадає з адресою санаторію «Ялта-круглый год». В обох компаніях той самий генеральний директор – Ігор Зимній. Також Дмитро Видрін є співвласником компанії «Корона Граминиа» у Севастополі.

У коментарі «Главкому» Дмитро Видрін підтвердив, що тепер дійсно має справи на окупованій території. «Так, вважаю китайський напрям (разом з американським) дуже перспективним і планую працювати в Китаї. У планах відкрити ще «Турецкий домик» і «Калифорнийский домик», – пояснив чи то пожартував політолог. Він також уточнив, що сфера діяльності його компанії – тренінги, форуми, консалтинг, ділове партнерство... За словами Видріна, місце реєстрації бізнесу пояснюється тим, що у Ялті він «уже понал 20 років  володіє квартирою».

Нагадаємо, колишній нардеп зник із інформаційного поля одразу після втечі команди Януковича. Взимку 2014 року політолог прохолодно оцінював Майдан та називав події у центрі Києва «бунтом олігархів».

Детальніше читайте: Радник чотирьох українських президентів зайнявся бізнесом… в окупованому Криму

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: