Разумков скликає позачергове засідання парламенту

Разумков скликає позачергове засідання парламенту

Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання позачергового пленарного засідання

Спікер Верховної Ради підписав розпорядження про скликання позачергового засідання Ради 30 квітня, початок засідання заплановано на 13:30

Спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков сьогодні підписав розпорядження про скликання позачергового пленарного засідання ВР у четвер, 30 квітня. Про це повідомляє інформаційне управління апарату парламенту.

Підкреслимо також, за ініціативи Разумкова о 12:00 завтра, 29 квітня, відбудеться засідання погоджувальної ради парламенту.

«Скликати позачергове планерне засідання Верховної Ради на 13:30», - вказано у повідомленні.

Засідання скликане на вимогу 159 нардепів.

У четвер, 30 квітня, у ході позачергового засідання Верховна Рада розгляне близько 20 законопроєктів. Також анонсувалося, що засідання ВР має розпочатися о 13:00.

Серед основних питань на 30 квітня депутати планують запуск спецпроцедури для розгляду банківського законопроєкту, а також внести зміни в виборче законодавство.

«Близько 10-ти проєктів - це ратифікації міжнародних угод, які треба просто запустити. Є законопроєкт №2769 про зменшення застави на участь у місцевих виборах у 9 разів. Це зміни до виборчого кодексу», - повідомила заступниця голови фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук.

Також наразі відомо, що у Верховній Раді поки тривають консультації з приводу призначення Михайла Саакашвілі до складу Кабінету міністрів. 

«В порядку денному позачергового засідання на четвер немає кадрових питань... від депутатів. Але можуть бути питання, які ініціюватиме президент. Серед них можуть бути кадрові. По кандидатурі Михайла Саакашвілі консультації продовжуються», - повідомила Кравчук.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: