«Реформа Супрун – шлях в нікуди». Реформатор Саакашвілі здивував свіжою заявою

«Реформа Супрун – шлях в нікуди». Реформатор Саакашвілі здивував свіжою заявою
Михайло Саакашвілі вважає, що зараз слово «реформа» стало лайливим

Михайло Саакашвілі зазначив, що у Супрун, можливо, були хороші наміри, але хорошими намірами, зрозуміло, куди вимощена дорога

Новопризначений голова Виконавчого комітету реформ Михайло Саакашвілі вважає, що медичну систему треба міняти повністю, оскільки часткова перебудова системи – це шлях в нікуди. Про це він заявив в ефірі «Сніданку з 1+1», коментуючи медичну реформу, впроваджену ексочільницею МОЗ Уляною Супрун.

«Що стосується медичні реформи, треба повністю міняти систему, всі спроби частково міняти систему не допомагають. Мені посол Грузії розповів про 140 лікарень. Жодної такої немає в Україні. Спроба реанімації старої совкової системи не працює», - сказав він.

Саакашвілі зазначив, що у Супрун, можливо, були хороші наміри, але хорошими намірами, зрозуміло, куди вимощена дорога.

«Перебудувати стару систему неможливо. Часткова перебудова системи – це шлях в нікуди. Систему треба повністю міняти, інакше слово «реформа» до цього не підходить. Слово «реформа» стало лайливим. Треба змінюватися, але реформи, які не поліпшують стан людей, не можуть вважатися реформами ... Систему, звичайно, потрібно міняти повністю», - наголосив він.

Як відомо, 7 травня президент України Володимир Зеленський призначив Михайла Саакашвілі головою Виконавчого комітету реформ, а Олександра Ольшанського - заступником голови.

Олександр Ольшанський вже заявив, що займеться канабісом.

Раніше повідомлялось, що президент України Володимир Зеленський запропонував Саакашвілі посаду секретаря Національної ради реформ, головою якого є глава держави. Рішення було прийняте через труднощі з призначенням на посаду віце-прем'єр-міністра з питань реформ, яку планували створити спеціально для нього.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: