Саакашвілі розказав про людину, яка здатна «витягнути Україну з болота»

Саакашвілі розказав про людину, яка здатна «витягнути Україну з болота»
Михайло Саакашвілі: «Україну треба витягувати з болота»

Саакашвілі розповів, що мав «тривалу і цікаву» зустріч із президентом

Новопризначений голова Виконавчого комітету реформ Михайло Саакашвілі вважає, що «Україну треба витягувати з болота».

Як заявив політик на своїй сторінці у Facebook, «це може зробити тільки президент, який ніколи не був злодієм і ніколи ним не стане».

Саакашвілі розповів, що мав «тривалу і цікаву» зустріч із президентом Зеленським.

«Сам факт мого призначення показує, що він готовий йти на неординарні кроки, проти яких його відмовляла величезна кількість людей. В основному його відмовляли ті, хто хочуть, щоб в Україні зберігався статус кво, а статус кво - це болото», - написав голова Виконавчого комітету реформ.

1_57

Окрім того, політик відреагував на своє призначення радісною світлиною.

«Кілька пляшок відмінного грузинського вина з мого села прорвали карантин і доїхали до мене сьогодні. В принципі, сьогодні є що відзначати», - зазначив Саакашвілі у дописі.

5_14

Як відомо, 7 травня президент України Володимир Зеленський призначив Михайла Саакашвілі головою Виконавчого комітету реформ, а Олександра Ольшанського - заступником голови.

Олександр Ольшанський вже заявив, що займеться канабісом.

Раніше повідомлялось, що президент України Володимир Зеленський запропонував Саакашвілі посаду секретаря Національної ради реформ, головою якого є глава держави. Рішення було прийняте через труднощі з призначенням на посаду віце-прем'єр-міністра з питань реформ, яку планували створити спеціально для нього.

Зазначимо, що 1 травня заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко заявив, що у найближчі дні проясниться ситуація з призначенням на посаду у владі експрезидента Грузії Михайла Саакашвілі.

У свою чергу голова фракції «Слуга народу» у парламенті Давид Арахамія заявив, що Зеленський готує для Саакашвілі нову посаду.

За даними джерел «Главкома», у Банкової було кілька сценаріїв працевлаштування експрезидента Грузії. 

Нагадаємо, 28 квітня Кабмін відкликав з Верховної Ради подання на призначення Михайла Саакашвілі віцепрем'єр-міністром з реформ. Призначення Саакашвілі у фракції «Слуга народу» заблоковано.

Як повідомив кореспондент «Главкома», 24 квітня Саакашвілі виступив перед фракцією «Слуга народу», але кількість прихильників суттєво не наростив. Саакашвілі тоді назвав пріоритетами своєї роботи скорочення впливу держави на бізнес і переговори з МВФ. За словами Саакашвілі, він знає американських політиків і входить в одну «Європейську народну партію» з Ангелою Меркель, а тому розраховує отримати більше грошей від МВФ.

    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів
    Дата публікації новини: