Заступник Саакашвілі заявив, що займеться канабісом

Заступник Саакашвілі заявив, що займеться канабісом
Олександра Ольшанського призначено заступником голови Виконавчого комітету реформ

Заступник голови Виконавчого комітету реформ вважає, що медичний канабіс повинен бути легалізований, як і будь-який медичний засіб

Олександр Ольшанський, якого президент напередодні призначив заступником голови Виконавчого комітету реформ, заявив, що підтримує легалізацію канабісу.

Про це новопризначений заступник Михайла Саакашвілі написав у Facebook.

«Мені всі вже пишуть і дзвонять і просять сказати «програму». Ті, хто мене знають, не почують нічого нового, а для інших коротко:

  • немає економіки – немає незалежності і не буде країни
  • податки повинні стягуватися зі споживання
  • ПДВ – зло
  • держава нічого не робить, а тільки розподіляє
  • основа добробуту держави – підприємці
  • українці нічим не гірші молдован і короткоствольна зброя – природне право, відібране більшовиками і неповернуте українського народу.
  • продаж землі – фінальна точка процесу розпочатого в 1861р (скасування кріпосного права)
  • біткоїни – це початок революції масштабів винаходу електрики
  • мозок – апарат для передбачення майбутнього і управління ризиком
  • джерело капіталу –це управління ризиком (а не екплуатація, як придумав Маркс)
  • простота – запорука успіху в будь-якій справі, якщо людина не може пояснити просто, означає вона недостатньо розібралася в питанні», - написав Ольшанський.

Він також відповів на «класичні питання»:

  • правий або лівий – правий
  • смертна кара – «проти» через помилки
  • аборти – «за»
  • віросповідання - агностик, «але якщо бог (що б ми не мали на увазі під цим словом) втручався в наш світ, то тільки один раз»

Заступник голови Виконавчого комітету реформ також додав, що медичний канабіс повинен бути легалізований, як і будь-який медичний засіб.

«Що стосується рекреаційного (канабісу, - ред), то теж, але пізніше», - резюмував Ольшанський.

Як відомо, 7 травня президент України Володимир Зеленський призначив Михайла Саакашвілі головою Виконавчого комітету реформ, а Олександра Ольшанського - заступником голови.

раніше повідомлялось, що президент України Володимир Зеленський запропонував Саакашвілі посаду секретаря Національної ради реформ, головою якого є глава держави. Рішення було прийняте через труднощі з призначенням на посаду віце-прем'єр-міністра з питань реформ, яку планували створити спеціально для нього.

Зазначимо, що 1 травня заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко заявив, що у найближчі дні проясниться ситуація з призначенням на посаду у владі експрезидента Грузії Михайла Саакашвілі.

У свою чергу голова фракції «Слуга народу» у парламенті Давид Арахамія заявив, що Зеленський готує для Саакашвілі нову посаду.

За даними джерел «Главкома», у Банкової було кілька сценаріїв працевлаштування експрезидента Грузії. За одним, він може отримати посаду в РНБО. За іншими, може бути висунений на осінніх місцевих виборах від партії президента в мери Одеси або Києва.

Нагадаємо, 28 квітня Кабмін відкликав з Верховної Ради подання на призначення Михайла Саакашвілі віцепрем'єр-міністром з реформ. Призначення Саакашвілі у фракції «Слуга народу» заблоковано.

Як повідомив кореспондент «Главкома», 24 квітня Саакашвілі виступив перед фракцією «Слуга народу», але кількість прихильників суттєво не наростив. Саакашвілі тоді назвав пріоритетами своєї роботи скорочення впливу держави на бізнес і переговори з МВФ. За словами Саакашвілі, він знає американських політиків і входить в одну «Європейську народну партію» з Ангелою Меркель, а тому розраховує отримати більше грошей від МВФ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: