Рішення щодо Росії свідчить про боягузтво керівництва МОК, - німецькі ЗМІ

Рішення щодо Росії свідчить про боягузтво керівництва МОК, - німецькі ЗМІ
dt.ua

Путін вважатиме, що за кордоном він має справу тільки з боягузами

Рішення Міжнародного Олімпійського комітету допустити частину російських спортсменів до Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро свідчить про боягузтво МОК, - пише німецьке видання Frankfurter Allgemeine.

«Своїм рішенням не виключати російську збірну з Олімпійських ігор в Ріо МОК зрадив усе цінності, які він нібито захищав. На цьому тлі цілком доречне запитання: а кому тепер потрібні такі Олімпійські ігри?.. Детально задокументовано, що Росія на державному рівні і всіма засобами створювала і підтримувала всеосяжну систему застосування спортсменами допінгу», - пояснює видання.

«Рішення передати право ухвалення рішень щодо допуску російських спортсменів на Олімпіаду спортивним федераціям свідчить про боягузтво керівництва МОК, - ідеться у статті. - Адже Олімпійські ігри, в кінцевому рахунку, влаштовує не федерації з окремих видів спорту, а МОК».

Frankfurter Allgemeine зауважує: престиж російського президента Володимира Путіна сильно постраждав від викриттів у зв'язку з допінг-скандалом. «Але Путін буде не Путіним, якщо не відсвяткує рішення МОК як «перемогу» над тими, хто нібито виступав проти Росії», - продовжує автор. Більш того, тепер Путін «вважатиме, що за кордоном він має справу тільки з боягузами, а вже така людина, як він, знає, як використовувати подібний шанс».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: