Росія почала виведення військ з Донбасу?

Росія почала виведення військ з Донбасу?

Юрій Гримчак заявив, що Росія почала вивозити з Донбасу військове обладнання

Росія вже почала вивезення з окупованого Донбасу цінного військового обладнання, а наступного року припинить фінансування ОРДЛО. Таку думку «Апострофу» висловив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрій Гримчак.

«Наступного року Росія не планує платити за утримання окремих районів Донецької і Луганської областей - така в мене є інформація. З неконтрольованої території почали вивозити окреме - особливо цінне - військове обладнання. Частина керівництва ОРДЛО шукає собі житло деінде... І так далі - такої інформації дуже багато», - зазначив він.

Як повідомляв «Главком», у вівторок, 22 серпня, увечері президент України провів телефонну розмову з керівниками держав «нормандського формату»: президентом Франції, федеральним канцлером Німеччини та президентом Росії.  Сторони висловили рішучу підтримку запланованого на 23 серпня ц.р. рішення Тристоронньої контактної групи оголосити режим припинення вогню з нагоди початку навчального року.

Порошенко заявив, що під час Генеральної асамблеї ООН в Нью-Йорку у вересні він презентує ідею миротворчої місії ООН на Донбасі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: