Росія ризикує стати країною-ізгоєм – глава МЗС Британії

Росія ризикує стати країною-ізгоєм – глава МЗС Британії
Глава МЗС Великобританії Борис Джонсон

Борис Джонсон закликав покарати Москву за воєнні злочини в Сирії

Глава МЗС Великобританії Борис Джонсон заявив, що Росія ризикує стати країною-ізгоєм, якщо продовжить бомбити цивільні об'єкти у Сирії, а міжнародні інституції повинні робити більше, щоб покарати Москву за допомогою санкцій. Про це повідомляє Reuters.

«Якщо Росія продовжить діяти в такому ключі, як зараз, я думаю, ця величезна країна ризикує стати ізгоєм», - сказав Джонсон, виступаючи в парламенті.

Він також закликав влаштовувати антивоєнні протести під посольством Росії.

«Всі наявні докази вказують на відповідальність Росії за цей злочин», - сказав Джонсон, маючи на увазі напад на гуманітарну колону.

Нагадаємо, гуманітарний конвой ООН і сирійського Червоного півмісяця потрапив під авіаудару в провінції Алеппо 19 вересня. Літаки розбомбили 18 з 31 вантажівки з медикаментами, пшеницею і зимовим одягом. У США заявили, що два російські бомбардувальники Су-24 знаходилися над гуманітарною автоколоною ООН і Червоного півмісяця саме в той момент, коли по ній був нанесений авіаудар.

Президент РФ Путін відмовився від візиту до Франції через те, що на зустрічі з французьким президентом Франсуа Олландом обговорювалася б лише тема Сирії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: