Росія заборонила ввезення з України живих свиней та м’яса

Росія заборонила ввезення з України живих свиней та м’яса
Росія заборонила ввезення живих свиней з України

Продуктове ембарго діє до 31 грудня 2018 року

Росія заборонила ввезення з України живих свиней і окремі видів харчових субпродуктів і жирів сільськогосподарських тварин. Про це йдеться в постанові уряду РФ від 25 жовтня 2017 року.

«До переліку сільськогосподарської продукції, сировини і продовольства, заборонених до ввезення в Росію, включені живі свині, а також окремі види харчових субпродуктів і жирів сільськогосподарських тварин. Введені обмеження на ввезення товарів не позначаться на забезпеченні внутрішніх потреб Росії», - йдеться в документі.

Як відомо, постановою уряду РФ від 7 серпня 2014 року №778 визначено перелік сільськогосподарської продукції, сировини і продовольства, заборонених до ввезення в Росію до 31 грудня 2018 року, країною походження яких є Сполучені Штати Америки, країни Європейського союзу, Канада, Австралія, Королівство Норвегія, Україна, Республіка Албанія, Чорногорія, Республіка Ісландія і Ліхтенштейн.

Підписаною постановою перелік доповнюється, зокрема, такими позиціями:

- живі свині (за винятком чистопородних племінних тварин);

- свіжі, охолоджені або заморожені харчові субпродукти великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней, ослів, мулів або лошаків (за винятком товарів для виробництва фармацевтичної продукції);

- жири та ін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: