Російське ТБ показало жорстокі бої маленьких дітей Кадирова

Російське ТБ показало жорстокі бої маленьких дітей Кадирова

Дітей молодше 12 років зазвичай не пускають навіть в зал для глядачів матчів

Російський телеканал «Матч ТВ» показав бої дітей глави Чечні Рамзана Кадирова - дев'ятирічного Адама, 10-річного Елі і 11-річного Ахмада. Показові бої пройшли 8 жовтня в Грозному.

Суперниками дітей Кадирова стали їх ровесники з Кабардино-Балкарської республіки. У всіх боях перемогли сини глави Чечні.

Виступи дітей показали перед основними боями Чемпіонату Росії з боксу, який напередодні пройшов у Грозному. Переможцем турніру серед дорослих став боєць з Чечні Шаміль хата. На турнірі був присутній глава республіки Рамзан Кадиров, який спостерігав у тому числі і за поєдинками своїх синів.

Відео з боями синів Кадирова також опублікував в своєму інстаграмі чеченський політик Магомед Даудов.

Раніше «Матч ТВ» вже показував бої дітей Кадирова - в жовтні минулого року. Тоді Адам, Елі і Ахмад Кадирови взяли участь в показових боях без правил, де дозволені удари ногами, а голови бійців не захищені шоломами. Після цього глава Союзу MMA Росії Федір Ємельяненко засудив і розкритикував поєдинки між дітьми, а також їх трансляції по телебаченню. Він підкреслив, що дітей молодше 12 років зазвичай не пускають навіть в зал для глядачів, а наймолодшому учаснику бою без правил, Адаму Кадирову, на той момент не було і восьми років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: