Російський опозиціонер Навальний проведе «політичні дебати» з терористом Стрєлковим

Російський опозиціонер Навальний проведе «політичні дебати» з терористом Стрєлковим
Олексій Навальний

Під час дебатів Навальний він хоче довести, що «є найкращим кандидат для всіх виборців, які називають себе патріотами Росії»

Російський опозиціонер та колишній російський найманець-терорист Ігор Гіркін, відомий як Ігор Стрєлков, проведуть так звані двосторонні публічні дебати.

Про це повідомляє Олексій Навальний на своєму сайті. 

«Ну що ж, я гарячий прихильник відкритої політичної дискусії і відкритих дебатів. Мені є, що сказати на ці теми. Подібна розмова з Ігорем Івановичем мені цікава і буду брати в ній участь», - повідомив Навальний. 

Згідно з інформацією, яка згодом була розміщенна на сайті російського опозиціонера, головними темами цих дебатів буде: ставлення Навального до корупції, його позиція щодо західний держав, та позиція опозиціонера в питанні окупації частини Донбасу та анексії Криму. 

За словами Навального, він претендує на те, щоб «отримати голоси всіх виборців». Також він наполягає, що всі політичні партії, в тому числі націоналістичні, мають бути допущені до виборів в РФ.

«Я - єдиний кандидат у президенти, який прямо заявляє, що до політичного життя країни і участі у виборах повинні бути допущені всі політичні сили, включаючи націоналістів, тих самих націоналістів (натяк на Стрєлкова- ред.)», - написав Навальний на своєму сайті.

За його словами, під час цих дебатів він хоче довести, що «є найкращим кандидат для всіх виборців, які називають себе патріотами Росії».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: