Терорист Гіркін про «Безсмертний полк»: Путін очолив шоу клоунів та зрадників

Терорист Гіркін про «Безсмертний полк»: Путін очолив шоу клоунів та зрадників
Терорист, який перебуває у розшуку спецслужб України

На трибунах «посміхаються і махають ті, хто передав практично все народне надбання в кишені купки олігархів – Стрєлков

Кремлівська пропаганда продовжує йти шляхом підміни реальних понять вигаданими, про що свідчить акція «Безсмертний полк». Про це на своїй сторінці у «ВКонтакте» написав російський терорист, екс-ватажок бойовиків «ДНР» Ігор Стрєлков (Гіркін).

За словами терориста, всі ці мітинги 9 травня більше схожі на шоу на тему колишньої перемоги, яке влаштовує Кремль. «Причому шоу наскрізь фальшиве, картонно-пінопластове... як той «рейхстаг», який брали під прихильним поглядом новоявленого маршала перемоги Шойгу (побачивши його в роззолоченому і усипаному орденами парадному мундирі, я ледь не розреготався, але завадило відчуття глибокого смутку», – додав він.

girk

При цьому Стрєлков розкритикував президента РФ Володимира Путіна, який очолив це шоу.

«І нехай би ці клоуни давно покаялися в скоєному і встали на шлях відновлення за їхньою ж участю зруйнованого... Ні, анітрохи!.. На трибунах «посміхаються і махають ті, хто передав практично все народне надбання в кишені купки олігархів, на 3/4 росіяни за національністю і самовідчуттям, і мінімум наполовину вже навіть не громадян РФ», – обурюється він.

«І своє боягузтво, жадібність і тупість ці людці маскують, виставляючи себе «спадкоємцями народного подвигу». Видовищами прикриваючи в очах людей ту непривабливу картину світу, в створенні якої вони взяли і продовжують брати участь», – додав Стрєлков.

Як повідомлялось, військовий експерт Юрій Карін раніше висловив думку, що в Кремлі зберегли життя колишньому ватажку «ДНР» Ігорю Гіркину (Стрєлкову) і навіть дозволили йому критикувати вище російське керівництво, оскільки він ще не до кінця зіграв відведену йому роль. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: