Російський військовий здався у полон на Донбасі

Російський військовий здався у полон на Донбасі
Держприкордонслужба

Уродженець Москви Денис Сидоров повідомив про нове командування російських військових на Донбасі

На Донбасі російський військовослужбовець здався в полон силам АТО і надав інформацію про присутність і діяльність кадрових військових РФ і штатних підрозділів Збройних сил РФ у Донбасі, йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України.
 
Військовий здався у полон в районі населеного пункту Широка Балка ще 9 вересня, однак відомо про це стало тільки сьогодні. Також відомо, що російський військовий, якого звати Денис Сидоров, 1981 року народження, він служив у
розвідроті 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка).
 
«Він надав інформацію про присутність і діяльність кадрових російських військовослужбовців, а також штатних підрозділів ЗС РФ на тимчасово окупованих територіях Донбасу», - повідомили в розвідці. За словами російського військового, на командних посадах у третій бригаді перебувають тільки кадрові офіцери ЗС РФ.
 
Також він надав інформацію, що в середині серпня на посаду командира 3 бригади призначений новий офіцера ЗС РФ, але йому передано старий позивний командира бригади «БРЕСТ».
 
«У ході проведеного впізнання за наданими фотографіях він підтвердив, що на посаду командира 3 омсбр в серпні 2016- го прибув полковник ЗС РФ Олексій Бердніков, який змінив на цій посаді генерал-майора Ігоря Тимофєєва, який приїхав з Приморського краю, де командував мотострілецької бригадою» , - йдеться в повідомленні розвідки.

Як повідомляв «Главком» раніше, за даними розвідки Росія перекинула на тимчасово окуповані території Донбасу важку військову техніку, серед якої танки і «Гради».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: