РосЗМІ: вдові Вороненкова повернуть заарештовані в РФ гроші і коштовності

РосЗМІ: вдові Вороненкова повернуть заарештовані в РФ гроші і коштовності
Марія Максакова

Марії Максаковій повернуть «жіночі ювелірні вироби і годинники»

Слідчий комітет РФ постановив повернути Марії Максаковою її ювелірні вироби та годинник. Вони були заарештовані по справі колишнього депутата Держдуми, її чоловіка Дениса Вороненкова, вбитого у Києві.

Про це повідомляє російське видання «Рбк».

Зазначається, що клопотання, подане адвокатом Вороненкова Андрієм Гривцовим, було задоволено слідчим. Максаковій повернуть «жіночі ювелірні вироби і годинники».

«У поверненні чоловічих ювелірних виробів і годинників відмовлено», - заявила суддя Мосміськсуду.

За словами Гривцова, майно було вилучено з комірки Максаковою в банку - «кілька прикрас, сережок, а також €40 тис.».

Проти Вороненкова у Росії були заведені справи за ч. 3 ст. 33, 1 ч. ст. 170.1 («Організація фальсифікації державного реєстру юридичних осіб») і ч. 4 ст. 159 («Шахрайство»). Екс-депутата підозрюють у махінаціях з нерухомістю на $1,2 млн і 6,4 млн руб. В жовтні 2016 року разом з Максаковою він виїхав з Росії.

Майно Вороненкова в Росії - гаражний бокс, машино-місце і «велика кількість коштовностей і чоловічих годинників» — було заарештовано 1 серпня, повідомляв його адвокат Гривцов.

Як відомо, генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про завершення розслідування вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова і встановлення замовника замаху. 

За його словами, керівництво ФСБ підготувало вбивство Вороненкова для усунення його, як цінного свідка у міжнародних судах проти РФ.

ГПУ оголосить у міжнародний розшук російського «злодія в законі» Володимира Тюріна, якого називають замовником убивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Вдова вбитого Вороненкова заперечила заяву Луценка.

Згодом адвокат Тюріна прокоментував звинувачення ГПУ щодо вбивства Вороненкова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: